Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr vår möteslokal i Stockholm på Wallingatan 37! Den är fullt utrustad för både fysiska och digitala möten. Vi fixar fika och lunch så att ni kan koncentrera er helt på ert möte.

Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr möteslokal i Stockholm för ert interna möte

Hyr vår fina möteslokal i centrala Stockholm. Det tar bara ca 10 minuter att gå hit från centralstationen. Lokalen är ljus och fräsch med högt i tak. Den kan möbleras i öar, u-sittning, skolsittning eller i styrelsesittning. Det ligger flera hotell i närheten, där ni kan få rabatt när ni hyr möteslokal hos oss.

Möteslokal för 6-8 personer

Lokalen passar en grupp på ca 6-8 personer. Vår möteslokal har två skärmar, videokamera för digitala möten, trådlös mikrofon, whiteboard, bekväma stolar, flexibel möblering mm.

Möteslokalen ligger i ett lugnt och ostört område med fönster mot en trevlig innergård. På innergården finns en solig terass, där man kan äta, fika eller ta en AW efter mötet.

Hyr vår möteslokal för intern utbildning

Vi kan även arrangera en företagsanpassad utbildning bara för er i vår möteslokal. Vi tar då hand om allt från att boka in utbildningsledaren till att ordna kaffe och lunch.

Exempel på anpassad utbildning kan vara en uppdatering för servicegruppen i att hantera besvärliga kunder eller ta emot telefonsamtal på ett professionellt sätt. Det kan handla om att ni har anställt nya ledare som behöver en gemensam ledarskapsutbildning. Eller kanske behöver era chefer lära sig mer om företagsekonomi och behöver ekonomi för icke ekonomer.

Nästan oavsett ämnesområde har vi en utbildningsledare som passar! 

Så här säger våra kursdeltagare:

Mycket bra service och perfekt läge.
Personalen var jättegullig och allt gick super bra. Ni är bäst.
Bra att det låg centralt. Fina, fräscha lokaler! Mkt bra!

Hyr vår möteslokal - priser exkl moms

Lokalhyra heldag 8-17 5.500 kr
Lokalhyra halvdag 8-12 eller 13-17 3.000 kr
Andra tider kan fås mot tillägg.  
Förtäring heldag (fm-fika, lunch och em-fika): 350 kr/pers och dag
Förtäring halvdag (lunch och fika): 250 kr/pers och dag

Kontakta oss för att hyra vår möteslokal

Kontakta oss gärna på info@hjartum.se för mer information och förfrågan om att hyra vår möteslokal. Vi svarar snabbt!