Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr vår möteslokal i Stockholm på Wallingatan 37. Den är fullt utrustad för både fysiska och digitala möten. Vi ordnar fika och lunch så att ni kan koncentrera er helt på ert möte.

Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr möteslokal i Stockholm för ert möte

Hyr vår fina möteslokal i centrala Stockholm. Det tar bara ca 10 minuter att gå hit från centralstationen. Från centralen följer du Vasagatan i riktning mot Norra Bantorget och går sedan ytterligare några minuter innan du är framme.

Lokalen är ljus och fräsch med högt i tak. Den kan möbleras i öar, u-sittning, skolsittning eller i styrelsesittning. Det ligger flera hotell i närheten, där ni kan få rabatt när ni hyr möteslokal hos oss.

Möteslokal för 6-8 personer

Lokalen passar en grupp på ca 6-8 personer. Vår möteslokal har två skärmar, videokamera för digitala möten, trådlös mikrofon, whiteboard, bekväma stolar, flexibel möblering med mera.

Möteslokalen ligger i ett lugnt och ostört område i centrala Stockholm, med fönster mot en trevlig innergård. På innergården finns en terass, där man kan äta, fika eller ta en AW efter mötet.

Hyr vår möteslokal för intern utbildning

Vi kan även arrangera en företagsanpassad utbildning bara för er i vår möteslokal. Vi tar då hand om allt från att boka in utbildningsledaren till att ordna kaffe och lunch.

Exempel på anpassad utbildning kan vara en uppdatering för servicegruppen i att hantera besvärliga kunder eller ta emot telefonsamtal på ett professionellt sätt. Det kan handla om att ni har anställt nya ledare som behöver en gemensam ledarskapsutbildning. Eller kanske behöver era chefer lära sig mer om företagsekonomi och behöver ekonomi för icke ekonomer. Nästan oavsett ämnesområde har vi en utbildningsledare som passar.

Hyr lokalen per timme

Det går även bra att komma hit och sitta och jobba en stund, om du har behov av en lugn plats, där du kan arbeta ostört. Det kostar 600 kr per timma exkl moms. Wi-Fi och kaffe/te ingår.

Vi hjälper er gärna med ert möte

Kontakta oss gärna för en kravlös diskussion om hur vi kan hjälpa er med er utbildning eller ert möte. Det går jättebra att komma förbi och titta på lokalen. Mejla till info@hjartum.se så kommer vi överens om en tid som passar.

Behöver ni återkommande hyra en lokal för er verksamhet?

Har ni behov av att hyra en lokal med jämna mellanrum för att till exempel hålla ostörda samtal med kunder, medarbetare, klienter eller samarbetspartners? Då passar vår lokal fint. Vi är mycket flexibla och hittar tillsammans med er ett upplägg och pris som passar alla parter.

Så här säger våra kursdeltagare:

Mycket bra service och perfekt läge.
Personalen var jättegullig och allt gick super bra. Ni är bäst.
Bra att det låg centralt. Fina, fräscha lokaler! Mkt bra!

Hyr vår möteslokal i Stockholm

Hyra heldag 8-17 5.500 kr
Hyra ½-dag 8-12 el 13-17 3.000 kr
Hyra per timma 600 kr
Andra tider kan fås mot tillägg.
Fm-fika, lunch & em-fika 350 kr/pers
Lunch & fika 250 kr/pers

Priserna är exkl moms.

Kontakta oss för att hyra vår möteslokal

Kontakta oss gärna på info@hjartum.se för mer information och förfrågan om att hyra vår möteslokal. Vi svarar snabbt!