ADMINISTRATION & KONTOR

KURSER INOM ADMINISTRATION OCH OFFICEPROGRAMMEN

Du samordnar, multitaskar, planerar, handlägger, administrerar mm - kort sagt: du är spindeln i nätet som får allt att snurra!

Ta en nyttig paus från arbetet och utvecklas och inspireras av våra kurser för dig som arbetar med administration eller de olika Officeprogrammen.

Fantastiska föreläsare båda dagarna. De var alla lyhörda och gav bra svar på frågorna som dök upp under dagarna. Helt suveräna! Ni ska ha tusen tack för fantastiska dagar. Jag är så nöjd :)
Våra kurser inom

ADMINISTRATION & KONTOR

Administratörsdagarna
Administratörsdagarna

Dessa 2 dagar är det ditt yrke som administratör som står i fokus! Vi arbetar just nu med att ta fram 2021 års program. Som vanligt blir det innehållsrikt, utvecklande och fyllt med mycket inspiration. Välkommen hösten 2021!

  • Stockholm 18 - 19 nov 2021
Excel för ekonomer

Lär dig arbeta med de rätta inställningarna och verktygen i Excel så att ditt arbete både snabbas upp och presenteras på ett snyggt och överskådligt sätt. Du lär dig bl a att använda filter, Pivottabeller, matematiska funktioner, makron och att exportera, importera och länka information.

  • Stockholm 21 - 22 apr 2021
Excelkurs
Excelkurs grunder

Kursen lär dig att använda programmet Excel från grunden. Du får först en genomgång av de viktiga basfunktionerna för att därefter lära dig mer avancerade funktioner. Du lär dig många knep och finesser under kursen som kommer att underlätta ditt arbete och spara tid!

  • Stockholm 15 - 16 apr 2021