BYGG & FASTIGHET

FÖR DIG INOM BYGGBRANSCHEN OCH FASTIGHETSOMRÅDET

Att ha rätt kunskaper om olika ämnen som berör bygg- och fastighetsområdet är A och O för att ha kontroll, minimera kostnaderna och maximera trygghetskänslan.

Välkommen till våra kurser som guidar dig rätt bland lagtexter, praxis, metoder mm.

Tyckte det var en kanonbra kurs. Otroligt lärorik, samt att föreläsaren var väldigt mån om att förklara och svara på ens frågor. Detta var nog inte min sista kurs här hos er!
Våra kurser inom

BYGG & FASTIGHET

Avhysningsärenden
Avhysningsärenden

Välkommen till en fullmatad kurs om avhysning, riktad till bostadsbolag som själva vill sköta alla typer av hyresärenden, inklusive ansökningar om avhysning från såväl hyreslägenhet som kommersiella lokaler. Vi arbetar just nu med att ta fram nästa datum för kursen.

  • Stockholm 23 sep 2021
Entreprenadjuridik
Entreprenadjuridik

Säkerställ entreprenaden med vår grundkurs i entreprenadjuridik. Du får goda juridiska kunskaper om hur standardavtalen AB 04 och ABT 06 ska tillämpas i praktiken och vilka juridiska regler som gäller inom entreprenadverksamhet.

  • Stockholm 26 - 27 maj 2021
Grundkurs i hyresjuridik
Hyresjuridik - grundkurs

Denna kurs lär dig att förstå och tillämpa hyreslagstiftningen i praktiken. Du lär dig hur du ska hantera allt från hyresavtal och betalning av hyror till störningar och uppsägningar. Kursen tar upp hyresjuridiken kring både bostäder och lokaler. Vi arbetar just nu med att ta fram nästa datum för kursen.

  • Stockholm 18 nov 2021