Inspiration - om utbildning och utveckling

Om utbildning, utveckling och framgång

Välkommen till våra artiklar där vi skriver smått och stort om utbildning och utveckling.

Bra att det låg centralt. Fina, fräscha lokaler! Mkt bra!

Inspiration - om utbildning och utveckling

Gruppledarutbildning, gruppledare utbildning
Gruppledarutbildningar

Utbildningar för gruppledare vänder sig till dig som ansvarar för en grupp människor. Utbildningarna ska ge kunskaper i ledarskap till dig som ska leda ett team mot bestämda mål. En gruppledarutbildning ska försöka svara på de frågor du har när du ska börja leda en grupp. Målsättningen är att göra dig redo för det nya ansvar du ska få eller redan har tagit på dig.

Så blir du en bra ledare
Hur blir du en bra ledare?

Alla ledare vill vara bra ledare. Vägen dit består av erfarenhet varvat med utbildning och övning. Gör gärna en utbildningsplan i början av din nya karriär som ledare. På så sätt har du en röd tråd i din ledarskapsutveckling att följa.

Hyr möteslokal i Stockholm
Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr vår möteslokal i centrala Stockholm. Lokalen är toppen om ni är ett mindre sällskap på ca 6-8 personer. Fullt utrustad, fräsch och hemtrevlig. Vi kan även arrangera en intern utbildning bara för er i lokalen. Perfekt för arbetsgruppen som behöver en uppdatering inom ledarskap, kundservice, ekonomi m fl ämnesområden!

ledarskap
Om ledarskap

Ett ledarskap kan se ut på många olika sätt. En del utövar ett formellt ledarskap som chef. Andra har ett mer informellt ledarskap i till exempel en arbetsgrupp eller ett projekt. Att leda och att ha ledarskapet som yrke är mångfacetterat och innebär olika saker för olika personer.