Inspiration - om utbildning och utveckling

Om utbildning, utveckling och framgång

Välkommen till våra artiklar där vi skriver smått och stort om utbildning och utveckling. Vi tar bland annat upp olika områden inom ledarskap och tipsar om ledarskapsutbildning. Att leda andra människor är en viktig och ibland komplicerad uppgift och här vill vi ge olika insikter om vad du som ledare kan tänka på. 

Att ge service är ett annat mycket viktigt område, vilket förtjänar att bli extra belyst. I våra artiklar berättar vi om vad service innebär och hur ni kan utveckla den i er organisation. Vi tar även upp flera andra områden, där utbildning och utveckling är av stor betydelse för framgång och goda resultat.

Bra att det låg centralt. Fina, fräscha lokaler! Mkt bra!

Inspiration - om utbildning och utveckling

Gruppledarutbildning, gruppledare utbildning
Gruppledarutbildningar

Utbildningar för gruppledare vänder sig till dig som ansvarar för en grupp människor. Utbildningarna ska ge kunskaper i ledarskap till dig som ska leda ett team mot bestämda mål. En gruppledarutbildning ska försöka svara på de frågor du har när du ska börja leda en grupp. Målsättningen är att göra dig redo för det nya ansvar du ska få eller redan har tagit på dig.

Hitta din ledarstil under en utbildning
Hitta din egen ledarstil

Grunden för att hitta sin stil som ledare ligger i kunskap. Skaffa dig kunskap om både dig själv och om de olika stilar som du kan välja bland. En utbildning som är anpassad för ledare är en god hjälp på vägen mot att hitta din personliga ledarstil. När du väljer en stil som passar för dig kan du bli både mer effektiv i ditt ledarskap, och också trivas bättre i rollen som ledare.

Så blir du en bra ledare
Hur blir du en bra ledare?

Alla ledare vill vara bra ledare. Vägen dit består av erfarenhet varvat med utbildning och övning. Gör gärna en utbildningsplan i början av din nya karriär som ledare. På så sätt har du en röd tråd i din ledarskapsutveckling att följa.

Hyr möteslokal i Stockholm
Hyr möteslokal i Stockholm

Hyr vår möteslokal i centrala Stockholm. Lokalen är toppen om ni är ett mindre sällskap på ca 6-8 personer. Fullt utrustad, fräsch och hemtrevlig. Vi kan även arrangera en intern utbildning bara för er i lokalen. Perfekt för arbetsgruppen som behöver en uppdatering inom ledarskap, kundservice, ekonomi m fl ämnesområden!

Lär dig ge bättre kundservice
Konsten att ge kundservice

Att kunden har en särställning i varje organisation som erbjuder en produkt eller tjänst kommer nog inte som en överraskning. Vi måste vårda våra kundrelationer på bästa sätt. Vi måste förstå behoven som kunden har - även om denne själv ännu inte förstår detta. Konsten att ge utmärkt service till våra kunder är nyckeln till framgång. Därför är kunskaper om kundbemötande helt avgörande för om vi ska bli lyckosamma eller inte.

Utbildning i projektledning
Kunskaper för projektledare

Att arbeta i projekt är mycket vanligt idag och det är ett både effektivt och smidigt sätt att genomföra avgränsade uppdrag. Att vara projektledare innebär ett stort ansvar, men med rätt kunskaper kommer det att gå smidigt att komma in i rollen.

ledarskap
Om ledarskap

Ett ledarskap kan se ut på många olika sätt. En del utövar ett formellt ledarskap som chef. Andra har ett mer informellt ledarskap i till exempel en arbetsgrupp eller ett projekt. Att leda och att ha ledarskapet som yrke är mångfacetterat och innebär olika saker för olika personer.

Utvecklingssamtal
Tips inför medarbetarsamtalet

Att hålla meningsfulla medarbetarsamtal med sin personal är en nyckelfaktor för en framgångsrik chef. Det är många saker att tänka på både före, under och efter samtalet. Här får du lite tips på vägen.

Utbildning för dig i arbetslivet
Utbildning för dig i arbetslivet

Att regelbundet gå olika utbildningar har flera fördelar och behövs i alla delar av arbetslivet. Nya kunskaper tillsammans med nya insikter främjar prestationen hos chefen, ledaren och medarbetaren. Där man hittar en positiv inställning till utbildning hittar man oftast även en kreativ och trivsam arbetsmiljö med nöjda medarbetare.

Utbildningar i ledarskap
Utbildningsfolder ledarskap

Få en samlad bild över alla våra utbildningar för ledare och chefer i vår utbildningsfolder. Du får en kort beskrivning av varje utbildning, ser vilka datum och orter de går på samt deltagaravgift. Välkommen att botanisera bland våra utbildningar i ledarskap!