Anpassad utbildning - så här går det till

anpassad utbildning för företag

ARBETSGÅNGEN FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG UTBILDNING

Anpassad utbildning för er - snabb process

Vi har en enkel och snabb process för att ta fram en företagsanpassad utbildning för er (se arbetsgång nedan).

Utbildningen kan hållas på plats hos er eller på distans. Våra utbildare åker över hela Sverige och håller anpassade utbildningar. Vi kan även hjälpa till med att boka en konferenslokal, om ni vill hålla utbildningen utanför er arbetsplats.

Förutsättningar för utbildning

För att vi ska kunna genomföra en bra anpassad utbildning behöver ni vara minst 4-6 personer som ska gå utbildningen. Maxantalet varierar mellan olika ämnen, men generellt sett är max ca 20 personer per utbildningstillfälle lämpligt. Om ni är fler än så rekommenderar vi att ni delar in deltagarna i mindre grupper. 

Fler än 20 personer blir mer av en föreläsning

Om ni väljer att vara fler än ca 20 personer per tillfälle blir det mer av en föreläsning än en utbildning. Det innebär färre övningar, workshops och diskussioner. Detta alternativ kan passa bra för vissa typer av ämnen, där det mer handlar om att informera eller inspirera.

Så här är arbetsgången

Mejla oss på info@hjartum.se och berätta om ert behov. Vi återkommer sedan med en offert och förslag på innehåll i utbildningen.

Ange följande för att få en kostnadsfri offert:

  • Offertmottagare. Ange er organisations namn och adress samt vem hos er som är mottagare av offerten.
  • Ämnet för utbildningen, t ex ledarskap, kundservice, entreprenadjuridik, ekonomi, Excel osv.
  • Kort beskrivning av önskat innehåll. Berätta i grova drag för oss vad ni vill att utbildningen ska ta upp. Om ni tittat på en av våra öppna kurser och vill ha något liknande för er så ange kursens namn.
  • Målgrupp. Tala om vilka hos er som har behov av utbildningen. Är det kundserviceteamet, supporten, nya chefer, arbetsledare, projektledare, ekonomienheten osv?
  • Antal deltagare. Ange antalet deltagare som har behov av utbildning.
  • På plats eller på distans. Berätta om vår utbildare ska komma till er och hålla utbildningen eller om den ska hållas på distans.

När vi har tagit emot ert mejl tar vi fram en offert för er. Det tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar.

Om ni vill gå vidare med offerten

Om offerten ser bra ut och ni vill gå vidare ser arbetsgången ut så här:

  • Avstämning av innehåll. Vi bokar in ett telefonmöte eller ett digitalt möte mellan er och utbildaren, för avstämning av innehåll och anpassningar till er verksamhet.
  • Boka datum. Om ni nu tycker att offert och innehåll ser bra ut är det dags att bestämma datum för utbildningen. 
  • Bokningsbekräftelse. När datumet är bokat mejlar vi en bokningsbekräftelse till er. Bekräftelsen innehåller bl a utbildarens namn, inbokat datum samt er önskade fakturaadress och bokningsvillkor. 
  • Övrig info. I mejlet med bokningsbekräftelsen kommer det även att finnas en checklista med saker som är bra för er att tänka på inför utbildningen, t ex lokal, fika, tider mm.

När det närmar sig utbildningsdatum

När det börjar bli dags för er anpassade utbildning kommer utbildaren i god tid att höra av sig till er för att stämma av alla praktiska detaljer. Då är det bra att ni vet vilken lokal ni ska vara i (vid fysisk utbildning), vilka tider som ska gälla mm.

Efter utbildningen

1:a arbetsdagen efter utbildningen kommer vi att mejla en digital utvärderingsenkät till vår kontaktperson hos er, för vidarebefordran till deltagarna.

Utbildningen faktureras.

Varmt välkommen att kontakta oss om anpassad utbildning för er!

Så här säger våra kursdeltagare:

Mycket bra ledare, väldig inspirerande sätt. Mycket användbart material. (Anpassad utbildning Ny som chef)
Uppfyllde mer än mina förväntningar. Hela utbildningen och Martins sätt att möta individer på individens nivå. (Anpassad utbildning i ledarskap)
Kunniga föreläsare! Att Johan Dahl kan vara så engagerad och inspirerande i en digital utbildning är så roligt och inspirerande. Att tom kunna få in blädderblock och vi kände oss delaktiga. TACK, vilken skillnad det gör att gå en digital utbildning då! Många trix jag inte visste eller hunnit kolla upp från Officepaketet. Är så tacksamt att få dem serverade på Silverfat! :) (digital utbildning i Personlig effektivitet och Office-paketet)

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert

Klicka på offertknappen nedan för att mejla till info@hjartum.se.

"Öppnar upp för nytt tankesätt och ger många nya idéer. Bra  helhetsinblick och man funderar om många saker om vår  arbetsplats. Väldigt viktiga saker utbildaren pratar om och lär ut."  
Så säger, Elvir Dokic, skiftledare på Aryzta Nordic Bakeries efter deras anpassade utbildning för arbetsledare

"Mycket tänkvärt att ta med sig. Suverän utbildare. En sådan utbildning som behövs med jämna mellanrum."
Peter Lagerqvist, kvartersvärd, AB Bostaden efter deras anpassade utbildning i kundservice