Anpassad online-utbildning

Digital utbildning - välj om ni vill ha en anpassad online-utbildning bara för er eller om ni vill delta i en öppen kurs

Digital utbildning

Digital utbildning internt för er verksamhet

I dagsläget är det mer aktuellt än någonsin med digitala kurser och utbildningar. Passa på att utbilda hela arbetsgruppen i viktiga ämnen, så är ni väl förberedda när allt blir mer normalt igen.

Våra digitala kurser är lärarledda och online. Det enda ni behöver är dator, internet och gärna också hörlurar. Ni behöver inte ha någon speciell programvara för att kunna delta och ni får instruktioner från kursledaren för hur allt går till innan utbildningen startar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och förslag till program för er. Använd Offert-knappen för att skicka ett mejl till oss. Vi svarar snabbt!

Här är exempel på online-kurser som vi erbjuder:

KUNDSERVICEKURSER

• Besvärliga kundsamtal
• Kundbemötande och service i världsklass
• Telefonbemötande

OFFICEPAKETET, DIGITALA MÖTEN

Excel, Word, OneNote m fl
• Digitala möten via Teams

LEDARSKAPSUTBILDNING

• Att leda på distans
• Förändringsledarskap
Att leda utan att vara chef
Ny som chef
• Ledarskap i kristider
• Coaching för ledare och företagare i Corona-tider
• Att skapa motivation vid arbete hemifrån

EKONOMI OCH LÖNER

• Bokföring
• Deklaration i aktiebolag
• Bokslut & skatter
• Kassaflödesanalys
Ekonomi för icke ekonomer
• Lönehantering

RETORIK

Presentationsteknik
Våga tala
• Förhandlingsteknik
• Snacka snyggt

Självklart anpassas kurserna efter era behov och förutsättningar.

Teknik och upplägg

Våra digitala utbildningar är alla lärarledda och online. Det enda ni behöver är dator, internet och gärna också hörlurar. Ni behöver inte ha någon speciell programvara för att kunna delta och ni får instruktioner från utbildningsledaren om hur allt går till innan utbildningen startar.

Bra att känna till

En online-utbildning är oftast kortare än en klassrumsutbildning, pga att det kan vara jobbigt att hålla fokus lång tid framför datorn, när det är mycket nytt att lära. Våra onlineutbildningar är därför anpassade så att det blir en bra avvägning mellan skärmtid och lärande.

Andra behov?

Har ni egna önskemål på ämnesområden så tveka inte att kontakta oss. Vi har ett stort nätverk av utbildare som står redo att genomföra digitala utbildningar.

Digital utbildning

För de flesta av våra öppna kurser kan du välja om du vill gå online eller vara med i klassrum. Se respektive kurssida för vad som gäller.

Klicka här om det är information om ledarskapsutbildning som du söker.

Så här säger våra kursdeltagare:

Kunniga föreläsare! Att Johan Dahl kan vara så engagerad och inspirerande i en digital utbildning är så roligt och inspirerande. Att tom kunna få in blädderblock och vi kände oss delaktiga. TACK, vilken skillnad det gör att gå en digital utbildning då! Många trix jag inte visste eller hunnit kolla upp från Officepaketet. Är så tacksamt att få dem serverade på Silverfat! :) (digital utbildning i Personlig effektivitet och Office-paketet)
Mycket bra, lätt att hänga med på de olika övningarna/ gruppsamtalen. Christer du är väldig bra, rolig, inspirerande att lyssna på. Du är helt enkelt mycket bra på kommunikation:) Hoppas att det kan bli fler utbildningar som denna ex uppföljnings/ vidareutbildning i kundservice arbetet. (Anpassad utbildning i kundservice)
Föreläsaren Christer har en fantastisk energi och förmåga att fånga ens uppmärksamhet och att vilja delta och vara med i diskussioner. (Anpassad utbildning i kundservice)

Deltagare säger:

"Den va saklig och bra anpassad till våran verksamhet. Mycket matnyttig." -- Thony Eriksson, trafiksamordnare, Kollektivtrafik Myndigheten i Västernorrlands län (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

"Bra utbildning, roligt och givande när kursdeltagare är transparenta och delar med av sig själv. Utbildaren lättsam och förklarande. Kändes som det var en fysisk utbildning, vilket känns mer "verklighetstroget". Bra med olika styrmedel/fraser att använda sig utav. Inspirerande, tankeställare från mig själv som person samt hur andra kanske uppfattar mig." -- Robin Löfgren, sågverksoperatör/skiftledare, Södra Wood Skogsägarna ek. förening (anpassad onlineutbildning i kundbemötande)

"En utbildning som satte i gång hjärnkontoret, jag fick många tankeställningar som jag kommer ha nytta av både i arbetet och privat. Mycket bra!" (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

"Jag fick med bra verktyg för att utveckla mitt bemötande till kunderna. Väldigt bra. Rekommenderar den gärna till andra." -- Trafiksamordnare (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

Läs fler citat längre ner på sidan.