Anpassad utbildning på distans

Digital utbildning

Digital utbildning är perfekt när ni är utspridda i olika delar av landet

Digital utbildning internt för er verksamhet

Ibland är en intern digital utbildning det bästa alternativet. Speciellt om ni sitter utspritt i landet och vill slippa resor.

Våra digitala utbildningar är lärarledda och går live online. Det enda ni behöver är dator, internet och hörlurar/headset. Ni behöver inte ha någon speciell programvara för att kunna delta och ni får instruktioner från oss för hur allt går till innan utbildningen startar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och förslag till program för er. Använd Offert-knappen för att skicka ett mejl till oss. Vi svarar snabbt!

Här är exempel på online-kurser som vi erbjuder:

KUNDSERVICEKURSER

• Besvärliga kundsamtal
• Kundbemötande och service i världsklass
• Telefonbemötande

OFFICEPAKETET, DIGITALA MÖTEN

Excel, Word, OneNote m fl
• Digitala möten via Teams

LEDARSKAPSUTBILDNING

• Att leda på distans
• Förändringsledarskap
Att leda utan att vara chef
Ny som chef
• Ledarskap i kristider
• Coaching för ledare och företagare i Corona-tider
• Att skapa motivation vid arbete hemifrån

EKONOMI OCH LÖNER

• Bokföring
• Deklaration i aktiebolag
• Bokslut & skatter
• Kassaflödesanalys
Ekonomi för icke ekonomer
• Lönehantering

RETORIK

Presentationsteknik
Våga tala
• Förhandlingsteknik
• Snacka snyggt

Självklart anpassas kurserna efter era behov och förutsättningar.

Teknik och upplägg

Våra digitala utbildningar är alla lärarledda och online. Det enda ni behöver är dator, internet och gärna också hörlurar. Ni behöver inte ha någon speciell programvara för att kunna delta och ni får instruktioner från utbildningsledaren om hur allt går till innan utbildningen startar.

Bra att känna till

En online-utbildning är oftast kortare än en klassrumsutbildning, pga att det kan vara jobbigt att hålla fokus lång tid framför datorn, när det är mycket nytt att lära. Våra onlineutbildningar är därför anpassade så att det blir en bra avvägning mellan skärmtid och lärande.

Andra behov?

Har ni egna önskemål på ämnesområden så tveka inte att kontakta oss. Vi har ett stort nätverk av utbildare som står redo att genomföra digitala utbildningar.

Digital utbildning

För de flesta av våra öppna kurser kan du välja om du vill gå online eller vara med i klassrum. Se respektive kurssida för vad som gäller.

Klicka här om det är information om ledarskapsutbildning som du söker.

Så här säger våra kursdeltagare:

Mycket bra, lätt att hänga med på de olika övningarna/ gruppsamtalen. Christer du är väldig bra, rolig, inspirerande att lyssna på. Du är helt enkelt mycket bra på kommunikation:) Hoppas att det kan bli fler utbildningar som denna ex uppföljnings/ vidareutbildning i kundservice arbetet. (Anpassad utbildning i kundservice)
Föreläsaren Christer har en fantastisk energi och förmåga att fånga ens uppmärksamhet och att vilja delta och vara med i diskussioner. (Anpassad utbildning i kundservice)
Helnöjd. Stor spännvidd mellan ämnen. Lärde mig väldigt mycket som jag har användning av inom arbetet men även privat inom ex föreningslivet. Kan verkligen rekommendera utbildningen. Proffsigt framförande av Malin Trossing.

Deltagare säger:

"Den va saklig och bra anpassad till våran verksamhet. Mycket matnyttig." -- Thony Eriksson, trafiksamordnare, Kollektivtrafik Myndigheten i Västernorrlands län (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

"Bra utbildning, roligt och givande när kursdeltagare är transparenta och delar med av sig själv. Utbildaren lättsam och förklarande. Kändes som det var en fysisk utbildning, vilket känns mer "verklighetstroget". Bra med olika styrmedel/fraser att använda sig utav. Inspirerande, tankeställare från mig själv som person samt hur andra kanske uppfattar mig." -- Robin Löfgren, sågverksoperatör/skiftledare, Södra Wood Skogsägarna ek. förening (anpassad onlineutbildning i kundbemötande)

"En utbildning som satte i gång hjärnkontoret, jag fick många tankeställningar som jag kommer ha nytta av både i arbetet och privat. Mycket bra!" (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

"Jag fick med bra verktyg för att utveckla mitt bemötande till kunderna. Väldigt bra. Rekommenderar den gärna till andra." -- Trafiksamordnare (anpassad onlineutbildning i hantering av besvärliga kunder)

Läs fler citat längre ner på sidan.