FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

ETT SMART VAL NÄR NI ÄR FLERA SOM BEHÖVER UTBILDNING

Företagsanpassad utbildning - hos er, hos oss eller på distans

En företagsanpassad utbildning kan genomföras på plats hos er, i en lokal anordnad av oss eller online - ni väljer!

Vi kan till exempel ordna en anpassad ledarskapsutbildning för er. En sådan utbildning passar utmärkt för att skapa varaktig förändring och utveckling av era chefer och ledare.

Fördelar med anpassad utbildning:

  • Kostnadseffektivt - undvik resor och övernattningar för medarbetarna
  • Anpassat innehåll efter er verksamhet
  • Kunskapen får snabb spridning i organisationen
  • Möjlighet att prata med kursledaren om innehåll och upplägg, utan krav på beställning
  • Alla får samma information och samma förutsättningar att omsätta kunskapen i praktiken
Jag tycker Peter var en fantastisk föreläsare. Man satt liksom med ett leende genom hela utbildningen. Trodde inte momssatser kunde vara så roligt! Gärna en fortsättningskurs på grundkursen. Helst samma föreläsare!

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Digital utbildning
Anpassad online-utbildning

Vi har lärarledda online-utbildningar som vi anpassar efter era behov. Ni kopplas upp mot läraren via t ex Teams eller Zoom och får en effektiv och interaktiv utbildning. Vi har utbildningar i ledarskap, projektledning, kundbemötande och service, att använda Teams, bli effektiv i Excel m fl. Enkelt och snabbt - direkt i era datorer!

Anpassad utbildning
Anpassad utbildning hos er

Vi kommer gärna till er och håller utbildning! Ni kan antingen plocka hem en av våra öppna kurser precis som den är, eller anpassa den efter era behov. Ni kan även välja ett ämne som vi inte har i vårt öppna utbud. Vi har ett stort nätverk av utbildningsledare, och kan erbjuda allt från ledarskap till entreprenadjuridik.

Kurs i arbetsrätt | En utbildning för chefer som ger spetskompetens
Arbetsrätt - grundkurs

Det här är en kurs i arbetsrätt för er som är chefer och som har personalansvar. Utbildningen ger er grundläggande kunskaper inom arbetsrätten, vilket är nödvändigt för er som chefer att känna till. Ni får kunskap om vad det rent juridiskt innebär att ha anställda. Ni lär er om anställningsformer och avslutande av anställning, vad nya LAS kommer att innebära mm. Den håller er à-jour med allt nytt och lär er att tolka lagstiftningen så att ni gör rätt från början. Den passar även bra för personalchefer eller personalhandläggare.

Bokföringskurs
Bokföringskurs - grunder

Det här är ekonomikursen för er som vill lära er grundläggande praktisk bokföring. Ni lär er om bokföringen syfte och uppbyggnad, om kontering, moms, skattekonto, skattedeklaration mm. Begrepp och termer förklaras och ni får öva mycket så att era nya kunskaper verkligen får fäste.

Kurs i entreprenadjuridik
Entreprenadjuridik

Säkerställ entreprenaden med vår grundkurs i entreprenadjuridik. Du får goda juridiska kunskaper om hur standardavtalen AB 04 och ABT 06 ska tillämpas i praktiken och vilka juridiska regler som gäller inom entreprenadverksamhet. En gedigen grundkurs för dig i byggbranschen.

Ledarskapsutbildning Stockholm
Lokal till intern ledarskapsutbildning i Stockholm

Hyr vår lokal i centrala Stockholm för er företagsanpassade utbildning för ledare. Ni kan även ha med deltagare på distans. Om ni bokar en anpassad utbildning genom oss får ni hyra vår lokal till rabatterat pris. Vi ordnar det praktiska så att ni kan koncentrera er på utbildningen.

Telefonbemötande
Telefonbemötande

Lär att ge ett bemötande i telefonen som upplevs som både professionellt och förtroendeingivande. Du lär dig att arbeta med den viktiga inledningen av samtalet, att identifiera kundens behov och att styra kommunikationen genom smarta ordval.

Öka kunskaperna genom en anpassad utbildning i ledarskap
Utbildning i ledarskap bara för er

Vi kan genomföra en anpassad ledarskapsutbildning bara för er, antingen på plats hos er, online eller i vår egen möteslokal. Ni bestämmer innehåll och upplägg tillsammans med våra duktiga utbildningsledare. Ni kan ha en kortare ledarskapsutbildning på en dag eller ett helt ledarskapsprogram på flera dagar med uppehåll emellan för praktiserande på hemmaplan. Utbildning för nya chefer och ledare lämpar sig mycket bra som anpassad, liksom projektledning och svåra samtal.