FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

ETT SMART VAL NÄR NI ÄR FLERA SOM BEHÖVER UTBILDNING

Företagsanpassad utbildning - hos er, hos oss eller på distans

En företagsanpassad utbildning kan genomföras på plats hos er, i en lokal anordnad av oss eller online - ni väljer!

Vi kan till exempel ordna en anpassad ledarskapsutbildning för er. En sådan utbildning passar utmärkt för att skapa varaktig förändring och utveckling av era chefer och ledare.

Fördelar med anpassad utbildning:

  • Kostnadseffektivt - undvik resor och övernattningar för medarbetarna
  • Anpassat innehåll efter er verksamhet
  • Kunskapen får snabb spridning i organisationen
  • Möjlighet att prata med kursledaren om innehåll och upplägg, utan krav på beställning
  • Alla får samma information och samma förutsättningar att omsätta kunskapen i praktiken
Mycket bra, lätt att hänga med på de olika övningarna/ gruppsamtalen. Christer du är väldig bra, rolig, inspirerande att lyssna på. Du är helt enkelt mycket bra på kommunikation:) Hoppas att det kan bli fler utbildningar som denna ex uppföljnings/ vidareutbildning i kundservice arbetet. (Anpassad utbildning i kundservice)

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Digital utbildning
Anpassad online-utbildning

Vi har lärarledda online-utbildningar som vi anpassar efter era behov. Ni kopplas upp mot läraren via t ex Teams eller Zoom och får en effektiv och interaktiv utbildning. Vi har utbildningar i ledarskap, projektledning, kundbemötande och service, att använda Teams, bli effektiv i Excel m fl. Enkelt och snabbt - direkt i era datorer!

Anpassad utbildning
Anpassad utbildning hos er

Vi kommer gärna till er och håller utbildning! Ni kan antingen plocka hem en av våra öppna kurser precis som den är, eller anpassa den efter era behov. Ni kan även välja ett ämne som vi inte har i vårt öppna utbud. Vi har ett stort nätverk av utbildningsledare, och kan erbjuda allt från ledarskap till entreprenadjuridik.

Bokföringskurs
Bokföringskurs - grunder

Det här är ekonomikursen för er som vill lära er grundläggande praktisk bokföring. Ni lär er om bokföringen syfte och uppbyggnad, om kontering, moms, skattekonto, skattedeklaration mm. Begrepp och termer förklaras och ni får öva mycket så att era nya kunskaper verkligen får fäste.

Kurs i entreprenadjuridik
Entreprenadjuridik

Säkerställ entreprenaden med vår grundkurs i entreprenadjuridik. Du får goda juridiska kunskaper om hur standardavtalen AB 04 och ABT 06 ska tillämpas i praktiken och vilka juridiska regler som gäller inom entreprenadverksamhet. En gedigen grundkurs för dig i byggbranschen.

Telefonbemötande
Telefonbemötande

Lär att ge ett bemötande i telefonen som upplevs som både professionellt och förtroendeingivande. Du lär dig att arbeta med den viktiga inledningen av samtalet, att identifiera kundens behov och att styra kommunikationen genom smarta ordval.

Utbildning i ledarskap
Utbildning i ledarskap bara för er

Vi kan genomföra en anpassad ledarskapsutbildning bara för er, antingen på plats hos er, online eller i vår egen möteslokal. Ni bestämmer innehåll och upplägg tillsammans med våra duktiga utbildningsledare. Ni kan ha en kortare ledarskapsutbildning på en dag eller ett helt ledarskapsprogram på flera dagar med uppehåll emellan för praktiserande på hemmaplan. Utbildning för nya chefer och ledare lämpar sig mycket bra som anpassad, liksom projektledning och svåra samtal.