EKONOMI & LÖN

EKONOMIKURSER OCH KURSER INOM LÖN SOM HÅLLER DIG UP-TO-DATE

Våra ekonomikurser håller dig uppdaterad

Att kontinuerligt gå ekonomikurser och kurser inom lön är mycket viktigt för att du ska vara uppdaterad med nya lagar och regler och hålla dig informerad om praxis och metoder.

Ekonomikurser för ekonom och icke ekonom

Bland våra ekonomikurser hittar du kurser både för dig som arbetar med ekonomi dagligen och för dig som behöver förstå företagsekonomi och hur den fungerar i organisationen.

Välkommen till våra ekonomikurser och lönekurser och få senaste nytt inom bokföring, bokslut, deklaration, nyckeltal, stiftelseekonomi mm!

Det var andra året jag var med och jag är lika nöjd denna gång. Pålästa och kompetenta föreläsare. Aktuella områden som behandlas. Mycket bra!
Våra kurser inom

EKONOMI & LÖN

Bokföringskurs
Bokföringskurs - grunder

Det här är ekonomikursen för dig som vill lära dig grundläggande praktisk bokföring, så att du kan ta hand om bokföringen i företaget. Du lär dig bokföring vid bl a försäljning, inköp och personalkostnader och om moms, skattekonto och skattedeklaration.

  • Stockholm (klassrumskurs) 18 - 19 maj 2021
  • Distanskurs 18 - 19 maj 2021
Bokslutskurs
Bokslutsarbete och deklaration

Ekonomikurs som ger dig allt du behöver för att självständigt planera, genomföra och upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration för ett företag. Du lär dig bl a om lagar och regler, bokföringens samband med ekonomisk redovisning, vad årsredovisningen ska innehålla och hur du arbetar med deklarationen.

  • Stockholm (klassrumskurs) 17 - 18 nov 2021
Ekonomi för icke ekonomer
Ekonomi för icke ekonomer

Lär dig tolka och analysera ekonomisk information och få förståelse för de ekonomiska sambanden. Kursen är för dig som behöver kunskap om grundläggande företagsekonomiska begrepp, förståelse för resultatrapporter, bokslut, nyckeltal mm. En bred ekonomikurs som ger god insikt i företagsekonomins värld.

  • Stockholm (klassrumskurs) 6 - 7 maj 2021
  • Distanskurs 6 - 7 maj 2021
Löneadministration
Lönedagarna

Välkommen till 2021 års Lönedagar! Här får du uppdateringar och nyheter inom löneadministration och löneberäkning samt får ny inspiration och motivation. Vi håller på att ta fram 2021 års innehåll och lägger ut det så snart det är klart.

  • Stockholm (klassrumskurs) 2 - 3 dec 2021
Stiftelser
Stiftelsekurs

Ekonomikurs inriktad mot stiftelser - här får du det senaste inom civilrätt, redovisning och skatteregler för stiftelser. Kursen ger dig viktig kunskap om stiftelse- och förvaltningsformer, stiftelseförordnande, registrering och tillsyn av stiftelser. Du får även en genomgång av grundläggande skatteregler för stiftelser.

  • Stockholm (klassrumskurs) 18 nov 2021