EKONOMI & LÖN

EKONOMIKURSER OCH KURSER INOM LÖN SOM HÅLLER DIG UP-TO-DATE

Gå en ekonomikurs för att hålla dig uppdaterad

Att kontinuerligt gå ekonomikurser och kurser inom lön är mycket viktigt för att du ska vara uppdaterad med nya lagar och regler och hålla dig informerad om praxis och metoder.

Välkommen till våra ekonomikurser och lönekurser och få senaste nytt inom bokföring, bokslut, deklaration, stiftelseekonomi mm!

Kunnig föreläsare som brann för ämnet. Det är roligare att lyssna då :-)
Våra kurser inom

EKONOMI & LÖN

Bokföringskurs
Bokföringskurs - grunder

Det här är ekonomikursen för dig som vill lära dig grundläggande praktisk bokföring, så att du kan ta hand om bokföringen i företaget. Du lär dig bokföring vid bl a försäljning, inköp och personalkostnader och om moms, skattekonto och skattedeklaration.

  • Stockholm (klassrumskurs) 18 - 19 maj 2021
  • Distanskurs 18 - 19 maj 2021
Bokslutskurs
Bokslutsarbete och deklaration

Ekonomikurs som ger dig allt du behöver för att självständigt planera, genomföra och upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration för ett företag. Du lär dig bl a om lagar och regler, bokföringens samband med ekonomisk redovisning, vad årsredovisningen ska innehålla och hur du arbetar med deklarationen.

  • Stockholm (klassrumskurs) 17 - 18 nov 2021
Ekonomi för icke ekonomer
Ekonomi för icke ekonomer

Lär dig tolka och analysera ekonomisk information och få förståelse för de ekonomiska sambanden. Kursen är för dig som behöver kunskap om grundläggande företagsekonomiska begrepp, förståelse för resultatrapporter, bokslut, nyckeltal mm.

  • Stockholm (klassrumskurs) 9 - 10 mar 2021
  • Distanskurs 9 - 10 mar 2021
  • Stockholm (klassrumskurs) 6 - 7 maj 2021
  • För fler datum, klicka på Läs mer/Boka
Löneadministration
Lönedagarna

Välkommen till 2021 års Lönedagar! Här får du uppdateringar och nyheter inom löneadministration och löneberäkning samt får ny inspiration och motivation. Vi håller på att ta fram 2021 års innehåll och lägger ut det så snart det är klart.

  • Stockholm (klassrumskurs) 2 - 3 dec 2021
Stiftelser
Stiftelsekurs

Ekonomikurs inriktad mot stiftelser - här får du det senaste inom civilrätt, redovisning och skatteregler för stiftelser. Kursen ger dig viktig kunskap om stiftelse- och förvaltningsformer, stiftelseförordnande, registrering och tillsyn av stiftelser. Du får även en genomgång av grundläggande skatteregler för stiftelser.

  • Stockholm (klassrumskurs) 18 nov 2021