Anpassad utbildning hos er

Anpassad utbildning

Anpassad utbildning på plats hos er - ett flexibelt alternativ när ni är flera som behöver uppdaterade kunskaper

Vi kommer gärna till er och håller utbildning

Ibland är det mest praktiskt att hålla utbildningen i sina egna lokaler och slippa resorna. Då är en intern utbildning på plats hos er bästa alternativet. Ni kan antingen plocka hem en av våra öppna kurser precis som den är, eller anpassa den efter era specifika önskemål.

Utbildning för era ledare

Till exempel passar ledarskapsutbildning bra att genomföra anpassat. Era chefer kanske behöver en genomgång av hur de håller effektiva samtal med personalen. Utbildningen Chefens samtal ger kunskaper om både medarbetarsamtal och svåra samtal. Eller är det så att era chefer behöver förstå det här med företagsekonomi lite bättre? Då kan vi genomföra utbildningen Ekonomi för icke ekonomer för dem. Vi har även utbildare som kan komma till er och hålla utbildning i att vara ny som chef, ledare eller projektledare.

Utbildningar för er kundtjänst eller support

Alla som arbetat med att möta kunder har fått ta emot klagomål. Dessa är inte alltid lätta att hantera, men med kunskaper går det betydligt lättare. Vi genomför ofta interna och anpassade utbildningar i kundservice och bemötande, klagomålshantering, effektiva telefonsamtal och att hantera besvärliga kunder. 

Kombinera ämnen under en anpassad utbildning

Kombinationsmöjligheterna i en anpassad utbildning är många, vilket gör den till ett mycket flexibelt alternativ. Ni kan plocka ihop bitar från olika utbildningar och våra skickliga utbildare väver samman dem till en helhet som passar för er verksamhet.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och förslag till program för er. Använd Offert-knappen för att skicka ett mejl till oss. Vi svarar snabbt!

Exempel på utbildningar som ges som företagsinterna:

• Kundservice, kundbemötande och kundrelationer
• Arbetsledarutbildning
• Ny som chef / Ny som ledare

• Projektledning och projektplanering
• Att leda i kris
• Förhandlingsteknik
• Excel, Word och Project på alla nivåer
• Ekonomi för chefer och medarbetare
• Personlig effektivitet
• Försäljning
• Presentationsteknik
• Medarbetarsamtal
• M fl

Självklart anpassas kurserna efter era behov och förutsättningar.

Andra behov av utbildning?

Har ni egna önskemål på ämnesområden för er interna utbildning så tveka inte att kontakta oss. Vi har ett stort nätverk av utbildare inom ett stort antal ämnesområden.

Så här säger våra kursdeltagare:

5 poäng av 5 möjliga (intern utbildning Ny som chef)
Bra med bakgrundsförståelse för att möjliggöra att jag lättare kan skapa mig mina egna verktyg i mitt ledarskap. En bra introduktion till fortsatt arbete inom samma tema, där förutsättningar gavs för att skapa mig mina egna verktyg i mitt ledarskap. Tack! (Anpassad ledarskapsutbildning)
Föreläsaren var pedagogisk och gjorde sig förståelig. Vi fick när som helst stoppa henne för frågor. Vi fick konversera två och två och i helgrupp. Bra med lagom press :-) Mycket givande, många bra tips och många skratt. Vill ha mer ;-) (Engelska för administratörer)

Röster från Ejendals utbildning i service:

"Utvecklande och användbart!"

"Helt lyrisk och fylld med energi, det var en jättebra och givande dag. Christer får 10 av 10."

"Den här utbildningen önskade jag hela företaget skulle gå."

Så här säger Bostaden Umeå om sin kundserviceutbildning:

"Riktigt bra upplägg och tycker fler borde få gå denna utbildning då den gav mycket bra information och tankeställare om en själv." -  Niklas Ybrandt, kvartersvärd

"Trevlig föreläsare. Visste vad han pratade om."

"Väldigt bra föreläsare! Rolig och mycket kunnig. Superbra!"

"Nya positiva metoder/tankar. Bra energi hela dagen.=)"

Meja oss och få offert

Använd Offert-knappen nedan och skicka ett mejl till oss för att få offert på anpassad utbildning för er.