Lokal till intern ledarskapsutbildning i Stockholm

Boka er anpassade utbildning för ledare hos oss och hyr vår lokal i Stockholm till ett mycket bra pris!

Ledarskapsutbildning Stockholm

Boka utbildning för er och hyr vår lokal

Att genomföra en intern ledarskapsutbildning, som ni kan anpassa efter era behov, är ibland det bästa alternativet. Vi har utbildningsledare som lär er allt ni behöver veta inom ledarskapsområdet.

Vi har dessutom en praktisk och centralt belägen lokal som ni kan hyra till ett rabatterat pris (här ser du ordinarie priser för att hyra vår lokal). Lokalen passar för upp till 8 fysiska deltagare och ni kan även ha med deltagare online. Priset för lokalen vid bokning av anpassad utbildning lämnas i samband med offert.

Olika exempel på utbildningar

Ni kan till exempel välja en utbildning för nya chefer, arbetsledare, projektledare eller teamledare

Kanske behöver ni samla era chefer för en utbildning i att hålla givande medarbetarsamtal? Då har vi utbildningen och lokalen att vara i.

Nya LAS står för dörren och en utbildningen som ger viktiga uppdateringar för era chefer om alla nyheter kan vara på sin plats.

Det tillitsbaserade ledarskapet bygger på att genom tillit ta till vara medarbetarnas motivation och drivkraft. En intern utbildning i det tillitsbaserade synsätten kan hjälpa era chefer att få en gemensam plattform att utgå från.

Utbildning för ledare i vår lokal i Stockholm

Oavsett vilken inriktning ni har behov av kan ni hyra vår fräscha lokal i centrala Stockholm för er utbildning. Den ligger på Wallingatan 37 och det tar bara ca 10 minuter att gå från Stockholm Central. Det finns en trevlig innergård att använda för lunch och fika vid fint väder.

Låt oss ta hand om det praktiska

Kontakta oss för en diskussion om hur ett upplägg skulle kunna se ut för just er. Vi kan ta hand om allt det praktiska; från att ta fram ett anpassat utbildningsprogram och boka utbildningsledare till att se till att det finns gott fika för varje paus.

 

Så här säger våra kursdeltagare:

Hör av dig till oss!

Skicka ett mejl till info@hjartum.se för mer information om hur vi kan ordna en utbildning för era ledare och chefer inkl möteslokal.  Vi svarar snabbt!