ADMINISTRATÖRSDAGARNA

Administratörsdagarna

Mötesplatsen för dig som är administratör inom stat, kommuner och regioner - utvecklande innehåll och inspirerande föreläsare

Varmt välkommen till höstens Administratörsdagar den 21-22 nov!

I november ser vi fram emot att ses i Stockholm för höstens Administratörsdagar. Programmet ger dig uppdateringar inom viktiga områden för dig som administratör inom offentlig sektor.

Du möter fem erfarna föreläsare som bjuder på ett brett innehåll:

100% Hälsa med Leila Söderholm - en livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete! Det är med största nöje vi presenterar Leila Söderholm som en av talarna under höstens Administratörsdagar. Leila är föreläsare och träningsexpert på TV4 och förekommer ofta i olika träningsmagasin och på hälsosajter. Missa inte chansen att få lyssna till en forskningsbaserad föreläsning, som bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete.

Lagar, regler och juridik för offentlig sektor. Ett alltid lika viktigt ämne som tar upp det senaste du som administratör inom det offentliga behöver känna till. Pernilla Wikström Pehrson förklarar juridik på ett lättbegripligt och handfast sätt.

Använd ditt minne rätt och bli skicklig i att komma ihåg. När vi förstår hur minnet fungerar, då inser vi också hur vi kan använda det på bästa sätt. Allt handlar om teknik, lite fantasi och en aha-upplevelse om hur vi gör när vi minns. Möt Gabriella Wejlid, en av Sveriges mest erfarna föreläsare inom hjärnträning. 

Bli mer effektiv med hjälp av AI. Petra Brask är vår effektivitetsexpert och hon ger handfasta tips och råd om hur du kan nyttja AI på ett praktiskt sätt i ditt arbete. Du får insikter om hur du kan använda AI som din samarbetspartner och får verktyg för effektivt arbete och kommunikation.

Skapa intresse och engagemang för det du vill säga. Föreläsningen visar dig hur du tar och behåller kommandot när du talar och får andra att verkligen lyssna till dig. Med hjälp av Hanna Nolin (utbildare, journalist, författare, skådespelare...) lär du dig att behålla fokus, att avbryta snyggt när någon stör när du pratar och att använda ditt kroppsspråk för att förstärka ditt budskap och öka din auktoritet.

Varmt välkommen till Administratörsdagarna i november!

Utbildningen vänder sig till dig inom offentlig sektor som är:

 • administratör
 • handläggare
 • samordnare
 • sekreterare
 • medicinsk sekreterare
 • assistent
 • m fl 

Så här säger våra kursdeltagare:

Administratörsdagarna blev ännu bättre än mina förväntningar! En väldigt bra blandning av både ämnen och personer. Lyhörda och lättsamma, men framförallt väldigt kompetenta inom sina områden.
Jättebra och kul. Fantastiska föreläsare !!
Supernyttig utbildning med många ämnen av olika tyngd. En bra balans mellan vad vi måste förhållas oss till och vad vi borde göra för oss själva. Föreläsarna hade många bra, konkreta tips jag absolut kommer ha användning för dagligen i mitt arbete.

Deltagaravgift och tider

6.480 kr exkl moms. Lunch, för- och eftermiddagskaffe samt dokumentation ingår.

Tider:
Dag 1: 9.30-16.30 | Dag 2: 9.00-15.00

Utbildningen går endast fysiskt, ej på distans.

Kurstillfällen

 • Stockholm
 • 21 - 22 nov 2024
  Piperska Muren, Scheelegatan 14, centrala Stockholm